Projecten

We zorgen al jaren voor de perfecte akoestiek in woningen over de hele wereld. Ons werk gaat echter verder dan dat. Ook in de detailhandel, kantoren, horeca, recreatie, industrie, publieke ruimtes en het onderwijs worden onze akoestische oplossingen toegepast. Bekijk hieronder projecten waar we trots op zijn en laat u inspireren. Met het door ons ontwikkelde en geproduceerde geluidsabsorberende spuitwerk en pleisterwerk zetten we een nieuwe standaard neer voor woon- en leefcomfort. Wilt u meer weten over onze akoestische oplossingen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knoppen.

Akoestische oplossingen voor diverse projecten

We worden ingeschakeld voor een grote diversiteit aan projecten; zowel bestaande bouw en nieuwbouwprojecten als renovaties. In werkelijk elke ruimte perfectioneren we de akoestiek. Denk hierbij ook aan uw binnenzwembad, gang en de badkamer. En onze akoestische oplossingen leveren meer voordelen dan perfecte akoestiek: door speciale toevoegingen aan het spuit- en pleisterwerk, zijn ze resistent tegen schimmels, supermakkelijk te onderhouden, werken ze brandvertragend én bespaart u energie.

Contact met Acosorb Akoestiek

Heeft u vragen over onze akoestische oplossingen en wilt u graag een medewerker spreken? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl. Weet u al wat u wilt, dan kunt u ook direct een offerte aanvragen. We sturen u dan binnen 5 werkdagen een offerte op maat. U kunt bovendien een gratis sample box aanvragen, dan kunt u thuis in alle rust de verschillende afwerkingen met elkaar vergelijken.

 

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte