Over ons

Akoestiek is ons vakmanschap: met onze akoestische oplossingen hebben we een nieuwe standaard neergezet voor perfecte akoestiek in huis. Onze passie is dat u in iedere ruimte ideaal wooncomfort ervaart. Acospray en Acoplaster hebben sterke geluidsabsorberende en galmbeperkende eigenschappen, zonder dat ze aan esthetiek inboeten. Ze zijn beschikbaar in verschillende texturen, van glad tot grofkorrelig, en in alle kleuren. We kunnen ze op iedere ondergrond aanbrengen, zowel op de muren als plafonds. Onze oplossingen zijn onderhoudsvriendelijk, makkelijk plaatselijk te repareren en energiebesparend.

Lees meer over akoestisch pleisterwerk  Lees meer over akoestisch spuitwerk

Milieuvriendelijke akoestische oplossingen

We geven om het milieu. We zijn er dan ook trots op dat al onze akoestische oplossingen duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Alle producten zijn circulair: dit betekent dat we alle materialen 100% recyclen en hierdoor minimale impact op het milieu hebben. Hiervoor hebben we het Cradle to Cradle-certificaat gekregen, waarvoor iedere twee jaar een inspecteur onze producten toetst op de Cradle to Cradle-criteria. Ook staan onze akoestische producten in de Nationale Milieudatabase, wat inhoudt dat een gekwalificeerde onafhankelijke partij onze producten getoetst heeft aan de hand van het Nationale Milieudatabase-toetsingsprotocol. Hoe milieuvriendelijker woningen worden, hoe langer we samen genieten van ons gezamenlijke thuis: de aarde.

Contact met Geluidsisolatieplafond.nl

Heeft u vragen over onze akoestische oplossingen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl. We kunnen u ook een gratis sample box toesturen, dan kunt u thuis in alle rust de verschillende afwerkingen met elkaar vergelijken.