Green Line: duurzame akoestische oplossingen

Alle akoestische oplossingen van Acosorb worden volgens het Cradle to Cradle-principe geproduceerd, maar de speciale Green Line producten worden gemaakt van Consumer Recycled Content. Dit betekent dat we alle producten maken van gerecyclede grondstoffen. U kiest dus voor de duurzaamste oplossing met de akoestische producten uit de Green Line.

De producten zijn beschikbaar in een rijk palet van warme grijstinten en verschillende structuren en afwerkingen. Heeft u vragen over de Green Line akoestische oplossingen? U kunt ons bellen op 020 717 3000 of mailen naar info@acosorb.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen Green Line producten

  • De duurzaamste keus voor akoestische oplossingen
  • Toe te passen op elke ondergrond
  • Verkrijgbaar in warme grijstinten
  • Beschikbaar in verschillende structuren
  • In één fase naadloos aangebracht
  • 5 jaar garantie op de hechting

Verschillende texturen en kleuren

De akoestische Green Line oplossingen zijn beschikbaar in verschillende structuren en warme grijstinten. Hou er wel rekening mee dat niet iedere kleur in iedere structuur leverbaar is. Zo is Hong Kong Grey leverbaar in een fijnere structuur, die veel op de structuur van de Acospray DC2 lijkt, terwijl de Apple Grey juist een grovere structuur heeft die vergelijkbaar is met de Acospray DC3.

Gratis sample aanvragen

Bent u benieuwd naar de Green Line producten en wilt u ze in het echt bekijken? U kunt een gratis sample box aanvragen, waarin we de verschillende kleuren en structuren naar u thuis opsturen. Dan kunt u alle rust de samples thuis bekijken en hoe het op uw muur of plafond zou staan.

Gratis sample box aanvragen

Cradle to Cradle

Acosorb gelooft dat duurzaamheid een belangrijke factor is in het ondernemen. Vandaar dat we voor al onze producten de Cradle to Cradle (C2C) Bronze certificering hebben. Dit betekent dat alle producten op hetzelfde niveau in de keten kunnen worden hergebruikt of teruggegeven aan de natuur. Daar vormen zij een bron voor nieuwe producten.

Gerecyclede grondstoffen

Alle Green Line producten worden gemaakt van Consumer Recycled Content (CRC): gerecyclede grondstoffen. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en gesorteerd. Te allen tijde controleren we de kwaliteit via het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem, waardoor er nooit stoffen worden toegevoegd die niet binnen de C2C- en CRC-certificering vallen.

Projecten met Green Line producten

Een project waar u goed kunt zien hoe mooi de Green Line producten zijn, is de toepassing van Hong Kong Grey in het nieuwe hoofkantoor van BPD in Amsterdam. Er zijn 8 grote en 328 kleine koepels behandeld met een laag Hong Kong Grey met een dikte van 5 tot 25 mm. We hebben een speciale roltechniek ontwikkeld, waardoor we de ondergrond optimaal konden volgen bij de toepassing. Hierdoor konden we ook hier in slechts één fase de Acospray naadloos aanbrengen.

Vragen over onze duurzame Green Line producten?

Heeft u vragen over onze duurzame Green Line producten of wilt u graag een medewerker spreken? U kunt ons bellen op 020 717 3000 of een offerte aanvragen. U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of vraag een gratis sample box aan als u thuis de verschillende kleuren en afwerkingen wilt bekijken.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte