Acospray DC1 1.0: lichte structuur

Elimineer die vervelende galm in huis en zorg voor perfecte akoestiek met de Acospray DC1 1.0. Dit akoestische spuitwerk heeft een lichte spuitstructuur. De afwerking heeft een dikte variërend van 5mm tot 15mm, of tot 35mm als er een akoestische plaat als basis is. Het product is beschikbaar in elke kleur en is aan te brengen op zowel plafonds als wanden. Op elke niet-werkende, vlakke ondergrond kan de Acospray worden aangebracht. Bovendien brengen we het in slechts één fase aan. Benieuwd naar de Acospray DC1 1.0 of wilt u een gratis sample box aanvragen, zodat u het product thuis kunt bekijken? Neem dan contact op via de onderstaande knoppen.

Voordelen van de Acospray DC1 1.0

1.      Het is brandvertragend

We hebben speciale additieven toegevoegd aan onze Acosprays, zodat ze brandvertragend werken. Hierdoor verbetert u dus niet alleen de akoestiek, maar ook de brandveiligheid van uw woning.

2.      U bespaart energie

Optimale akoestiek en energiebesparing gaan hand in hand. Bij een dikte van 35mm wordt een Alpha-w = 1,0 behaald, wat betekent dat al het geluid wordt geabsorbeerd. Door deze thermisch isolerende eigenschap van Acospray bespaart u tot wel 10% op uw energierekening.

3.      Het is milieuvriendelijk én duurzaam

Omdat het spuitwerk voornamelijk bestaat uit gerecyclede, natuurlijke cellulosevezels en wordt gemaakt op basis van watergedragen polymeer is het product erg milieuvriendelijk. Bovendien is het zeer duurzaam, omdat dit type spuitwerk zo makkelijk te onderhouden en repareren is.

4.      Zeer onderhoudsvriendelijk

Zoals hierboven al aangegeven is akoestische spuitwerk erg makkelijk te onderhouden. U kunt het reinigen met een stofzuiger voorzien van een zachte borstel. Ook geven we u duidelijk onderhoudsadvies, zodat het spuitwerk zo lang mogelijk meegaat. Als het toch beschadigt, kunnen wij het eenvoudig plaatselijk repareren.

5.      In elke kleur beschikbaar

Onze akoestische producten zijn in vrijwel elke kleur beschikbaar. Er is altijd een aantal standaard kleuren waar u uit kunt kiezen. Wilt u toch een andere kleur? Geen probleem! Wij maken de afwerking in de specifieke kleur die u wilt.

6.      5 jaar garantie

Op alle afwerkingen bieden we 5 jaar garantie op zowel de hechting als de akoestische werking. Is iets niet compleet naar wens? Dan komen we gewoon nog een keer terug.

Technische details

  • Gemaakt van gerecyclede cellulosevezels (natuurlijk en hoogwaardig).
  • Brandklasse B-S1.D0.B: bijna onbrandbaar.
  • S1: weinig rookontwikkeling.
  • D0: geen druppelvorming bij brand.
  • Tijdens lange warmteperiodes behoudt het akoestische spuitwerk zijn hechtsterkte. Pas boven de 55 °C en 95% luchtvochtigheid verliest de spray zijn hechting. Deze omstandigheden komen echter niet in de praktijk voor.
  • De hechtsterkte van het spuitwerk is 12.600 keer zijn eigen gewicht. Het is daarmee zeer duurzaam (ASTM D7234).
  • Productie onder ISO9001, ISO14001 en ISO18001.
  • Bij 35mm dikte een Alpha-w = 1,0.
  • Akoestisch getest volgens NEN-IN-ISO 354:2003.

Geluidsabsorptie

Producttype

125Hz

250Hz

500Hz

1kHz

2kHz

4kHz

aw

NRC

Acospray DC1 35mm

0,23

0,78

0,99

0,99

0,98

0,96

1,00

0,95

Download details Acospray DC1 2.0

Hieronder kunt u eenvoudig de details van DC1 1.0 downloaden. Dit kan in zowel PDF- als DWG-bestand. Wilt u alle bestanden in één keer downloaden? Kies dan de eerste optie.

Vragen over de Acospray DC1 2.0?

Bent u benieuwd naar de Acospray DC1 1.0 en wilt u graag meer weten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl. We maken een offerte op maat die u binnen 5 werkdagen ontvangt. U kunt ook een gratis sample box aanvragen, zodat u de verschillende afwerkingen thuis in alle rust kunt vergelijken.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte