Onderhoud akoestisch pleisterwerk

Het is erg makkelijk het akoestisch pleisterwerk te onderhouden. Dat komt onder andere door de hoogwaardige kwaliteit van het pleisterwerk en hoe we het aanbrengen. In hoeverre en hoe vaak u het pleisterwerk moet onderhouden, hangt af van de ruimte waar het is aangebracht. We leveren uitgebreide onderhoudsvoorschriften op maat, waarbij we rekening houden met de specifieke ruimte. Wilt u deze voorschriften ontvangen? Bel ons via 020 2240714 of mail naar info@acosorb.nl.

Akoestisch pleisterwerk schoonmaken

Is het pleisterwerk vies geworden? U kunt deze het beste reinigen met een stofzuiger met een zacht opzetstuk. Op deze manier beschadigt u het akoestisch pleisterwerk niet. Is de vervuiling niet schoon te maken met een stofzuiger, zoals vet- of nicotineaanslag? In dat geval kunt u het beste contact met ons opnemen. We komen langs om het pleisterwerk weer op te schuren en opnieuw te spuiten. Op deze manier brengen we het terug in nette staat, zonder dat de akoestische werking van het pleisterwerk beïnvloed wordt.

Beschadigd pleisterwerk

Wanneer het pleisterwerk beschadigd is, neemt de akoestische werking af. Gelukkig kunnen onze specialisten dit makkelijk voor u repareren. Als er na de reparatie enig kleurverschil is, spuiten we alles over. Zo doen we er alles aan om uw muur of plafond weer netjes en egaal te maken. Neem contact met ons op en een van onze specialisten komt langs om de beschadigingen te controleren.

Onze garantie

We geven altijd 5 jaar garantie op de geluidsabsorberende eigenschappen van het akoestisch pleisterwerk en de hechting. Werkt het akoestisch pleisterwerk niet naar behoren of is de aanhechting niet goed? Dan komen we langs om het te maken. De garantie is alleen geldig als het akoestisch pleisterwerk geen andere behandeling heeft ondergaan door derden.

Vragen over onderhoud

Heeft u vragen over het onderhoud of weet u niet zeker hoe u het pleisterwerk moet schoonmaken? We geven u graag advies over hoe u het beste het pleisterwerk onderhoudt. U kunt onze specialisten bereiken door te bellen naar 020 2240714 of te mailen naar info@acosorb.nl.