Geluidswerend materiaal

U kunt bij Acosorb kiezen uit geluidswerend materiaal dat we naadloos aanbrengen en voor een stijlvolle en moderne afwerking van uw woning zorgt. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van akoestisch pleisterwerk en akoestisch spuitwerk. U beslist zelf welke kleur de absorberende laag op de muren en plafonds krijgt. Onze geluidswerende materialen lossen niet alleen de geluidsoverlast van uw buren op, maar verbeteren de akoestiek ook nog eens aanzienlijk.

Als u vragen heeft of wellicht meer informatie wilt ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op of verzend een e-mail. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. We sturen u binnen 5 werkdagen bericht!

Voordelen geluidswerend materiaal van Acosorb

Het akoestische pleister- en spuitwerk van Acosorb zorgt er niet alleen voor dat u geen geluidsoverlast meer ervaart, het geeft uw woning ook een prachtige uitstraling en biedt warmte-isolatie. Profiteer met ons geluidswerend materiaal ook van alle andere voordelen:

 • Stijlvolle, naadloze afwerking
 • In veel kleuren en structuren leverbaar
 • Minimale inlevering op de hoogte van uw plafond.
 • Verbeterde akoestiek
 • Minder galm
 • Energiekostenbesparing
 • Betere concentratie

Geluiden absorberen

Met geluidswerend materiaal van Acosorb houdt u twee soorten geluiden zoveel mogelijk tegen:

 • Luchtgeluid
 • Contactgeluid

Luchtgeluid

In woningen ontstaat het meeste overlast door luchtgeluiden. Dit zijn trillingen die door de lucht reizen en door muren en plafonds te horen zijn. In slecht geïsoleerde woningen is het gehorig en heeft u snel last van harde muziek en gepraat. Hierdoor kunt u zich minder goed concentreren, wat nadelige gevolgen kan hebben.

Contactgeluid

Ook contactgeluid kan voor irritaties zorgen. Hoort u op elk moment van de dag voetstappen of wordt u gek van dichtslaande deuren? Ook voor dit soort geluiden is het verstandig om een geluidsabsorberende laag aan te laten brengen. Bij Acosorb brengen we enkel geluidswerend materiaal aan dat volledig naadloos is en uw woning een stijlvolle afwerking geeft.

Voor iedereen een oplossing op maat

Onze geluidsabsorberende oplossingen zorgen ervoor dat de geluiden niet door de muren en plafonds dringen en op die manier voor overlast zorgen. Bent u degene die harde muziek draait en de akoestiek wilt verbeteren of bent u de buur die er last van heeft? We zijn beide partijen graag van dienst. We kunnen in beide woningen geluidswerend materiaal aanbrengen. We helpen u graag. Neem contact met ons op.

Geluidsabsorberende oplossingen voor uw woning

U kunt bij Acosorb kiezen uit zes verschillende geluidsabsorberende oplossingen, elke met een andere structuur:

Geluidswerend materiaal Structuur
Acospray DC1 2.0

Gladgestreken afwerking

Acospray DC2 1.0

Fijne structuur

Acospray DC2 2.0

Fijne vlak gezette structuur

Acospray DC3

Standaard spuitstructuur

Acospray DC1.1.0

Lichte structuur

Acosorb F

Gladde afwerking

Uw gekozen geluidswerend materiaal brengen we naadloos aan. Hoe dik u de laag wilt hebben, is helemaal aan u. U kunt kiezen uit een dikte tussen 5 mm en 50 mm. Hoe dikker de stuclaag, hoe beter hij geluiden absorbeert.

Toepassingen geluidswerend materiaal

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het isoleren van woningen, maar worden ook regelmatig ingeschakeld om de volgende panden te voorzien van geluidsabsorberende afwerkingen:

 • Horeca
 • Winkels
 • Kantoorgebouwen
 • Scholen

 

Geluidswerend materiaal speelt, net als in woningen, een onmisbare rol in de bovenstaande panden. We werken uitsluitend met akoestisch spuit- en pleisterwerk van de beste kwaliteit. We kunnen het geluidswerend materiaal dan ook op de meeste horizontale en verticale oppervlakken efficiënt en naadloos aanbrengen.

Neem contact op met Acosorb

Mocht u nog vragen hebben over het geluidswerend materiaal waar we bij Acosorb mee werken, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur uw vraag via de e-mail. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via het onderstaande formulier. U krijgt binnen 5 werkdagen antwoord van ons.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking

Aanvullende info

Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte