Geluidsabsorptie plafond

Door uw plafonds te laten bewerken met akoestisch spuitwerk of akoestisch pleisterwerk, creëert u een geluidsabsorberend plafond. Met onze akoestische oplossingen heeft u alle vrijheid om de mooiste kleur en afwerking te kiezen. De akoestische laag zorgt voor een goede akoestiek. Het is niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Het aangebrachte akoestisch pleister- of spuitwerk op uw plafond en wanden verhoogt de spraakverstaanbaarheid en vermindert een vervelende galm. Het gevolg is dat uw concentratie omhooggaat en u meer privacy ervaart. We kunnen onze akoestische producten op elk oppervlak aanbrengen, zoals:

 • Horizontale oppervlakken
 • Verticale oppervlakken
 • Nieuw- en oudbouw
 • Geribbelde dakplaten
 • Beton
 • Gipsplaten

Kies uit een uitgebreide lijst van kleuren en texturen om de perfecte muren en plafonds te creëren, zodat u in elke ruimte van perfecte akoestiek kunt genieten en in alle rust dat ene goede boek kunt lezen. Heeft u nog vragen over de akoestische oplossingen van Acosorb? Bel of mail door op een van de onderstaande buttons te klikken. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

 • Akoestisch spuitwerk

  • Akoestische spray die op een oppervlak gespoten wordt
  • Geschikt voor ieder oppervlak
  • Verschillende structuren
  • Leverbaar in een paar standaardkleuren
  Meer over akoestisch spuitwerk
 • Akoestisch pleisterwerk

  • Akoestisch plaatmateriaal met een pleisterlaag
  • Geschikt voor ieder oppervlak
  • Vlakke en gladde afwerking
  • Leverbaar in alle ACCS-, NCS- en RAL-kleuren
  Meer over akoestisch pleisterwerk

Een strakke woning met naadloos geluidsabsorberend plafond

Ons stucwerk is gemaakt van geluidsabsorberend materiaal. Zo krijgt u fantastische naadloze akoestische muren en plafonds. Als een plafond eenmaal is gestuct, ziet het er strak en schoon uit. U merkt het verschil in de akoestiek direct en u levert niet in op de hoogte van het plafond. Bovendien heeft u geen last van naden, omdat het materiaal egaal op de plafonds en muren gestuct wordt en perfect op elkaar aansluit. Voor de afwerking van uw muren en plafonds heeft u keuze uit veel kleuren en twee verschillende soorten akoestische oplossingen: akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk.

Akoestisch spuitwerk en akoestisch pleisterwerk

Er zijn veel overeenkomsten tussen onze akoestische producten. Ten eerste zijn beide zeer snel aan te brengen: uw muur of plafond wordt in één keer helemaal afgewerkt. We hoeven dus geen tweede keer langs te komen. Ten tweede is de levensduur van het pleister- en spuitwerk onbeperkt en zijn beide ontzettend onderhoudsvriendelijk. Ten derde verlaagt het stucwerk het energieverbruik aanzienlijk, omdat we een extra laag op uw muur en plafonds aanbrengen.

Het verschil tussen de twee afwerkingen zit hem in de structuur. Akoestisch spuitwerk is korrelig en akoestisch pleisterwerk is glad. Bij beide afwerkingen heeft u keuze uit veel mooie kleuren. In het onderstaande overzicht ziet u de verschillen:

Milieuvriendelijke oplossingen

Bij Acosorb geven we om het milieu. Onze akoestische oplossingen zijn daarom duurzaam en milieuvriendelijk. We hebben een verantwoordelijkheid naar onze klanten toe om recyclebaar akoestisch stucwerk te leveren. Hoe milieuvriendelijker woningen worden, hoe langer we kunnen genieten van ons gezamenlijke thuis, genaamd aarde. We bieden circulaire producten. Dit betekent dat we onze materialen volledig recyclen en dus een minimale impact op het milieu hebben.

Cradle to Cradle

Omdat onze producten een minimale impact hebben op het milieu, hebben we het Cradle to Cradle-certificaat gekregen. Een inspecteur toetst onze akoestische oplossingen met behulp van de Cradle to Cradle-criteria. Om onze producten te blijven ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, komt de inspecteur iedere twee jaar langs voor een hercertificering.

Nationale Milieudatabase

De akoestische producten staan ook in de Nationale Milieudatabase. Dit houdt in dat een gekwalificeerde onafhankelijke partij onze producten getoetst heeft aan de hand van het Nationale Milieudatabase-toetsingsprotocol. Er zijn twee categorieën waarop ze getest zijn: milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Milieuproductverklaringen

Onze akoestische oplossingen zijn daarnaast nauwkeurig getest door een derde partij aan de hand van de onderstaande documenten. Simpel gezegd staat in die documenten aangegeven hoe milieuvriendelijk en duurzaam onze producten zijn.

 • Milieuproductverklaring: dit document geeft onze impact op het milieu aan.
 • Vluchtige organische verbindingen: het bijhouden van de hoeveelheid schadelijke stoffen die we uitstoten.
 • Levenskringloopanalyse: het analyseren van de milieuvriendelijkheid in de verschillende fases in de recyclekringloop.

Vragen over akoestiek verbeteren?

Heeft u nog vragen over hoe u de akoestiek in uw woning het beste kunt verbeteren? U kunt ons bereiken via 020 2420367 of e-mailen naar info@acosorb.nl. We beantwoorden graag uw vragen of stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte