Acoplaster F: gladde afwerking

Met Acoplaster krijgt u de beste akoestiek in uw woning, zonder aan esthetiek in te boeten. Dit akoestische pleisterwerk is verkrijgbaar in iedere kleur en verschillende texturen; van spackstructuur tot zeer glad. Het pleisterwerk bestaat uit een mineraalwolplaat dat we door middel van volledige verlijming monteren. Vervolgens wordt het glad afgewerkt met de akoestische pleisterlaag.

Acoplaster is een compleet systeem dat we met rolsteigers naadloos aanbrengen in meerdere lagen. Dit kan op iedere bouwkundige ondergrond of metal stud regelwerk voorzien van een gipsplaat. Het is mogelijk om direct tegen een wand of kozijn te eindigen en zo een naadloze afwerking te realiseren. Ontbreekt een begrenzing? Dan plaatsen we een aluminimum hoekprofiel. Acoplaster is zelfs geschikt voor koepels, gewelven en andere dubbelgekromde oppervlakken. U kunt kiezen uit vier diktes: 3, 24, 32 en 43mm. Wilt u graag wat meer informatie over ons Acoplaster of andere akoestische oplossingen? Neem dan contact op via de onderstaande knoppen.

Voordelen van Acoplaster

1.      Brandvertragend

We hebben speciale additieven toegevoegd aan het akoestische pleisterwerk, waardoor het brandvertragend is. Wanneer u Acoplaster op uw wanden en plafonds heeft, verhoogt u dus de brandveiligheid.

2.      Milieuvriendelijk

Acoplaster is 100% recyclebaar pleisterwerk. We produceren het duurzaam en milieuvriendelijk. De pleisterlaag bestaat voornamelijk uit gerecyclede en natuurlijke cellulosevezels.

3.      Onderhoudsvriendelijk

Door de toevoeging van vochtwerende eigenschappen kunt u eenvoudig reinigen met een vochtige doek. Ook is het schimmelwerend. Nadat we het pleisterwerk hebben aangebracht, geven we u duidelijk en uitgebreid onderhoudsadvies. Bovendien kunnen we beschadigingen aan het pleister makkelijk plaatselijk repareren.

4.      5 jaar garantie

We geven op alle producten die we aanbrengen 5 jaar garantie op de hechting en de akoestische werking van het materiaal.

5.      Past in ieder interieur

Omdat het Acoplaster in zoveel verschillende afwerkingen, diktes en kleuren beschikbaar is, weet u zeker dat het zal passen in uw interieur.

6.      Energiebesparend

Door de geluidsabsorberende eigenschappen werkt het akoestische pleisterwerk ook thermisch isolerend. Hierdoor bespaart u tot wel 10% op uw energierekening.

Technische details

  • Gemeten volgens de NEN-EN-ISO 354:2003 norm
  • VOC emission ISO 11890-2:2013-VOC
  • Antimicrobial activity ASTM G21-15
  • Fungal resistance BS1982 part 0-3:1982
  • Fire resistance BS476 Part 7, Class 1

Geluidsaborptie

Producttype

125Hz

250Hz

500Hz

1kHz

2kHz

4kHz

aw

NRC

Acosorb F 32mm

0,28

0,77

1,00

0,95

0,92

0,91

0,95

0,90

Download details Acoplaster

Hieronder kunt u eenvoudig de details van het Acoplaster downloaden. Dit kan in zowel PDF- als DWG-bestand. Wilt u alle bestanden in één keer downloaden? Kies dan de eerste optie.

Vragen over Acoplaster?

Heeft u vragen over ons akoestische pleisterwerk en wilt u graag een medewerker spreken? Neem dan contact met ons op via 020 717 3000 of info@acosorb.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte op maat. Wilt u de verschillende akoestische oplossingen thuis vergelijken, vraag dan een gratis sample box aan.

 

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte