Akoestisch pleisterwerk

Droomt u ook van een rustgevende woning met een strakke afwerking en goede akoestiek? Bij Acosorb leveren we topkwaliteit akoestisch pleisterwerk. We ontwikkelen onze eigen producten, Acoplaster, en volgen daarbij de richtlijnen van verschillende milieu-instanties, waaronder het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Het eindresultaat is volledig naadloos en kan op ieder oppervlak of constructie aangebracht worden.

Opbouw Acoplaster

Pleisterwerk bestaat uit twee delen: het plaatmateriaal, gemaakt van mineraalwol, en een akoestische transparante pleisterlaag. We brengen de minerale pleisterlaag aan op het plaatmateriaal in de gewenste kleur. Zo past het akoestisch pleisterwerk altijd bij uw interieur.

Akoestisch pleister

Akoestisch pleisterwerk van Acosorb is leverbaar in vier verschillende diktes: 3 mm, 24 mm, 32 mm en 43 mm. Elke dikte is glad afgewerkt en is verkrijgbaar in een kleur naar keuze. Kortgeleden hebben we goud en zilver toegevoegd aan ons kleurenpalet.

  • Een akoestische oplossing voor elke woning
  • Onze specialisten brengen het akoestische pleisterwerk in één keer naadloos aan op uw muren en plafonds
  • Ook geschikt voor ronde plafonds, gewelven en dubbelgekromde vlakken
  • Vermindering van de echo in huis en verbetering van de akoestiek

Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben over de mogelijkheden en kleuren van het akoestisch pleisterwerk, neem dan vooral contact met ons op via de onderstaande buttons. Samen maken we van uw huis een warm thuis.

Voordelen van akoestisch pleisterwerk

Ons akoestisch pleisterwerk bestaat uit materialen van topkwaliteit. Als het op uw muur en plafond is aangebracht, dan brengt het pleisterwerk vele voordelen met zich mee:

  • Verbetering van de akoestiek en de verstaanbaarheid in een ruimte
  • Geschikt voor elk oppervlak. U heeft complete vormvrijheid
  • De gladde afwerking zorgt voor rust en een fijne leefomgeving
  • Snel en vakkundig aangebracht door onze specialisten
  • Tot wel 10% besparen op uw energierekening

Kleuren

Standaard leveren we het pleisterwerk in de kleur Acosorb White. Deze pure kleur zorgt voor een serene en neutrale sfeer. Het is misschien wel de meest gekozen kleur voor pleisterwerk in het algemeen.

De perfecte kleur voor uw interieur

Wilt u een andere kleur dan wit op uw muren, die past bij uw interieur? Geef aan onze specialisten door welke kleur of kleuren u in gedachten heeft en we maken het voor u door pigment toe te voegen aan het pleisterwerk voordat we het aanbrengen op uw muren en plafonds. De kleurstellingen worden geproduceerd op basis van NCS en RAL.

Akoestische oplossingen voor uw nieuwe woning

Op regelmatige basis pleisteren we nieuwbouw- en renovatiewoningen. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen als u alleen uw muren en plafonds opnieuw of voor de eerste keer wilt laten pleisteren. Een specialist bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw woning om kunnen toveren tot een warm huis waar u zich veilig en comfortabel voelt. We zorgen er uiteraard voor dat de akoestiek van topklasse is.

Kosten akoestische pleisterwerk

De kosten van het laten pleisteren van uw woning zijn afhankelijk van de grootte van de kamer(s) die u wilt laten bewerken en de eventuele aanvullende wensen. Bij Acosorb vraagt u makkelijk en snel een offerteaan. U krijgt zo snel mogelijk een kostenindicatie van ons.

Garantie

Na de aanbrenging van het pleisterwerk zit er in totaal vijf jaar garantie op. De garantie betreft de hechting en de akoestische werking. Het pakket, inclusief de plaat, hoort daar ook bij.

Gratis proefmonster aanvragen

U vraagt eenvoudig een gratis proefmonster aan als u nog niet zeker weet of akoestisch pleisterwerk het beste voor uw woning is en hoe het eruit zal zien. We sturen het proefmonster op of komen het langsbrengen. Zoekt u geen gladde, maar een robuustere afwerking voor uw muren? We bieden ook akoestisch spuitwerk aan. Beide akoestische oplossingen zorgen voor een comfortabel en rustig leefklimaat.

Onderhoud

Het reinigen van akoestisch pleisterwerk is heel makkelijk. Pak een stofzuiger met een zachte borstel en zuig voorzichtig het vuil op. De borstel zorgt ervoor dat u uw muur of plafond niet beschadigt. Voor een uitgebreid onderhoudsvoorschrift kunt u contact met ons opnemen.

Pleisterafwerking

Bekijk alle akoestische producten

Technische producteigenschappen

Ons akoestische pleister heeft een gladde afwerking en is leverbaar in vier diktes: 3 mm, 24 mm, 32 mm en 43 mm. Met een pleisterlaag van 32 mm dik bereikt u een αw van 0,95. Dit is de absorptiewaarde van het pleisterwerk. De waarde kan tussen de 0 en de 1 liggen, dus 0,95 betekent dat het pleisterwerk veel geluid absorbeert. Daarnaast heeft ons akoestisch pleisterwerk de onderstaande technische eigenschappen:

• Gemeten volgens de NEN-EN-ISO 354:2003 norm
• VOC emission ISO 11890-2:2013-VOC
• Antimicrobial activity ASTM G21-15
• Fungal resistance BS1982 part 0-3:1982
• Fire resistance BS476 Part 7, Class 1

Geluidsabsorptie

Bekijk hier de waarden van de geluidsabsorptie van ons akoestisch pleisterwerk.

Producttype

125Hz

250Hz

500Hz

1kHz

2kHz

4kHz

αw

NRC

Acosorb F 32mm

0,28

0,77

1,00

0,95

0,92

0,91

0,95

0,90

100% recyclebaar pleisterwerk

We zetten ons volledig in voor het milieu. Onze producten worden daarom duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd en gerecycled volgens de richtlijnen van verschillende instanties, waaronder het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. We blijven onze producten ontwikkelen om altijd akoestisch pleisterwerk van topkwaliteit te leveren.

Cradle to Cradle

Het C2C-certificaat wordt elke twee jaar toegewezen door een onafhankelijke en gekwalificeerde beoordelaar. Hiermee tonen we aan dat we ons pleisterwerk blijven ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Op dit moment beschikken we over een C2C-certificering voor alle producten.

Nationale Milieudatabase

Onze producten zijn opgenomen in de Nationale Milieudatabase. Een beoordelaar test het materiaal op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid volgens het toetsingsprotocol. Doorstaan onze producten deze test, dan zijn we volgens de huidige normen en regels groen bezig.

Milieuproductverklaringen

De volgende drie milieuproductverklaringen geven eveneens aan hoe milieuvriendelijk onze producten zijn. In deze documenten wordt op de onderstaande manieren bijgehouden wat de impact is op het milieu.
Milieuproductverklaring: bijhouden wat de impact op het milieu is
Vluchtige organische verbindingen: het documenteren van de uitstoot van schadelijke stoffen.
Levenskringloopanalyse: het analyseren van alle fases in de recyclekringloop van onze producten

Neem contact op met Acosorb

Wilt u de akoestiek in uw ruimtes verbeteren en tegelijkertijd zorgen voor een stijlvolle uitstraling? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 020 2420351 of een e-mail te sturen naar info@acosorb.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen via het onderstaande contactformulier. We stellen een persoonlijke offerte op en verzenden hem binnen 5 werkdagen.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte