Akoestiek zwembad

Om heerlijk tot rust te komen en te kunnen ontspannen is een goede akoestiek essentieel. De akoestiek in een zwembad kenmerkt zich helaas vaak door de echoënde galm. Deze zorgt voor veel geluidshinder.  We snappen dat u in uw eigen privé zwembad in alle rust wilt kunnen genieten en onze akoestische producten zijn dan ook de perfecte oplossing. We zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van nagalm, zodat uw zwembad echt een plek wordt waar u zich in alle rust terugtrekt. Het naadloos aanbrengen van akoestisch pleister- of spuitwerk is dé specialiteit van Acosorb. U profiteert bij ons altijd van de onderstaande voordelen:

  • Optimale akoestiek zonder nagalm
  • Luxe uitstraling met veel afwerkingsopties
  • Op verschillende ondergronden toepasbaar
  • Volledig naadloos aangebracht
  • Standaard 5 jaar garantie op de hechting
  • Oneindige levensduur

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van goede akoestiek in uw zwembad? Onze experts denken graag met u mee. Neem voor passend advies contact met ons op via de onderstaande knoppen.

 

Akoestiek zwembad verbeteren

Voor maximaal zwemplezier thuis maken onze akoestische producten hét verschil. Acosorb brengt akoestisch spuit- en pleisterwerk aan op uw plafond of muren om een naadloos geheel te creëren dat perfect aansluit op het interieur van uw zwembad. Het materiaal heeft een oneindige levensduur en is hygroscopisch. Dit laatste houdt in dat het de vochtbalans in de ruimte optimaal houdt. Onze projecten zijn altijd maatwerk: we stemmen alles volledig af op uw behoeften. Zo kiest u zelf de kleur en de afwerking van het plafond, zodat het perfect bij uw zwembad past. Alle afwerkingen zijn toepasbaar op verschillende ondergronden en hebben 5 jaar garantie op de hechting.

Akoestische oplossingen voor alle ruimtes

Bij Acosorb kunt u niet alleen terecht voor akoestische plafonds in zwembaden. Ons akoestisch spuitwerk en pleisterwerk is toe te passen in alle mogelijke ruimtes, dus ook in uw woning of bedrijfspand. Bekijk gerust onze voltooide projecten voor inspiratie.

akoestisch plafond in zwembad

Meer informatie over akoestische oplossingen?

Wilt u graag meer weten over akoestische plafonds voor zwembaden of andere ruimtes? Onze experts gaan graag met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op via 020 717 3000 of het contactformulier.

Contact

Spinnerij 33
1185 ZS Amstelveen
The Netherlands

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking
Aanvullende info
Grootte oppervlak in m²
Plaats
Plafondtype
Plafondhoogte

Voordelen van een akoestisch plafond

  • Optimaal genieten van muziek en gesprekken
  • Kinderen raken minder snel overprikkeld
  • Meer privacy door demping van geluid
  • Luxe uitstraling passend bij uw interieur